Ledenlijst

 • AEGIR-Marine B.V.

  AEGIR-Marine BV is een merkonafhankelijke leverancier van service, onderdelen en retrofits van schroefasafdichtingen. Zij heeft sinds 2000 haar positie in de internationale maritieme industrie overtuigend ingenomen.

  Via kantoren in Nederland, Shanghai en Singapore worden de internationale klanten optimaal bediend door snelle leveringen, zeer hoge kwaliteit, permanente bereikbaarheid en scherpe tarieven. AEGIR is een productent van schroefasafdichtingen die meer en meer erkent wordt als een kwaliteitsleverancier.

  AEGIR-Marine BV levert merkonafhankelijke service, onderdelen en retrofits op het gebied van schroefasafdichtingen en schroefaslagers. Haar zusterbedrijf AEGIR-Marine Propulsion Service BV wordt ook op het gebied van dwars en voorstuwingsschroeven wereldwijd service verleend.

  Lees meer

  Website

  http://www.aegirmarine.com

  Contactpersoon

  G.R.Muis, Managing owner

 • Arte Viva Innovative Products

  Arte Viva verkoopt Kinderveilige producten voor met name de educational market and child safety product market in Nederland en 40 landen op 5 continenten. De twee belangrijkste product groepen zijn:

  1) De Finger Alert deurstrippen (strippen tegen vingerbeknelling aan de scharnierkant van deuren)

  2) CornerGuards, die zijn strippen op hoeken van muren en randen van vensterbanken

  Arte Viva ontwikkelt de meeste producten zelf en besteedt dan de productie uit in Nederland, Duitsland en Belgie. Arte Viva werd in 2000 opgericht en groeit ieder jaar hard. Ook voor 2011 verwachten wij een omzet groei van mimimaal 25%. In 2011 hopen wij actief te zijn in 50 landen. Op dit moment ligt de focus op het Midden-Oosten, Zuid Amerika en het uitbreiden van de verkoop bij onze huidige klanten in Europa en de USA. Per augustus hopen wij ons nieuwe pand in bedrijf te nemen aan de Keulenaar te WBD.

  Activiteiten: importeren en exporteren van innovatieve kinderveilige producten voor met name kinderopvang en leveranciers van kinderveilige producten wereldwijd.

  Lees meer

  Website

  http://www.arteviva.nl

 • Automatiserings- en Adviesburo P. van Leeuwen

  Als gecertificeerd Microsoft Small Business partner richt Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF zich op het realiseren van automatiseringsoplossingen voor het kleine MKB ( tot +/- 20 gebruikers). Ons partnership met HP, IBM, Canon en Microsoft stelt ons in staat u hoogwaardige kwalitatieve oplossingen te bieden. Tevens kan ons goed geschoold personeel ondersteuning onderhoud en support bieden.

  Lees meer

  Website

  http://www.aenavl.nl

  Contactpersoon

  P. van Leeuwen, Alg. Dir.

 • Constructiebedrijf Nellen

  Wij vervaardigen:

  Trappen, en hekwerk. (zowel in staal alsook in R.V.S.)
  Ramen en deuren uitgevoerd met Jansen profiel.
  Constructiewerk voor de bouw.
  Wij tekenen e.e.a. op Acad.

  Wij verzorgen:

  Thermisch verzinkwerk,
  Poedercoatwerk,
  Natspuitwerk.

  Lees meer

  Website

  http://www.nellenconstructies.nl

 • De Hoeken B.V.

  openhaarden, kachels, rookkanalen, schioorsteenkappen en alle benodigde openhaard- en kachel-accessoires.

  Lees meer

  Website

  http://www.dehoeken.nl

  Contactpersoon

  W. Hoek, Manager

 • Drukkerij Den Hoed Quality Printing B.V.

  Drukkerij den Hoed Quality Printing BV staat voor: Zakelijk drukwerk en digitaal printwerk. In ons full-service grafisch bedrijf bieden wij o.a. drukwerkadvies, ontwerp, opmaak, offsetdruk, digitaal printen, posterprinting, afwerking en vervoer. Een compleet pakket voor uw grafische communicatie. Wij kunnen uw huisstijl verzorgen. Van het ontwerpen van uw logo tot het drukken of printen van de huisstijlen. Het ontwerpen van uw website tot reclame-uitingen op uw pand of vervoermiddel. Werkt u met een reclamebureau? Ook dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Wij verstaan ons vak.
  Een goed eindproduct vinden wij heel belangrijk. Net zo belangrijk vinden wij betrouwbaarheid in de relatie met onze klanten. Spreekt u dit aan, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op deze website en bel ons bij vragen, opmerkingen of voor een afspraak. Voor info: www.drukkerijdenhoed.nl, tel. 0343-574553.

  Lees meer

  Website

  http://www.drukkerijdenhoed.nl

 • C. Van Eck Cothen Mengvoeders BV

  Fa. Gebr. van Eck is producent van aanvullende mengvoeders voor rund- en melkvee bedrijven, daarnaast leveren wij ook mengvoeders voor varkens en kippen. Alle voeders worden met eigen transport afgeleverd bij de agrarische bedrijven. Tevens handel granen, kunstmest en overige landbouw benodigdheden.

  Lees meer

  Website

  http://www.ejbos.nl

  Contactpersoon

  E.J.N. (Erik) Passchier, Controller - 0318-571155

 • Het Raedhuys

  Lees meer

  Website

  http://www..hetraedhuys.nl

 • Jacomij Metalen B.V.

  In- en verkoop en recycling van Non-Ferro metalen, Edelmetalen en Residuen.

  Lees meer

  Website

  http://www.jacomij.nl

  Contactpersoon

  Eric van den Heuvel, Direkteur

 • Koningsstal Infracare BV

  Samen met en voor onze klanten organiseren wij projecten met scherpzinnigheid, creativiteit en een integrale benadering. Oplossingen leveren met meerwaarde binnen een efficiënt en transparant proces.

  Onze vakgebieden zijn:
  De Stad: Wij streven naar doortimmerde en slimme ruimtelijke ideeën en plannen met als doel gezamenlijke ambities te verwezenlijken. Onze kracht zit in de wisselwerking tussen inhoud, proces, ontwerp, realisatie en beheer.
  Wij willen de verbinding slaan, dwars door schaalniveaus en partijen heen

  Het Landschap: Doordachte en functionele landschappelijke plannen. Daarmee helpen wij opdrachtgevers hun ambities te verwezenlijken. Ons doel is dat concepten daadwerkelijk uitgevoerd worden of dat de plannen op z’n minst als vliegwiel fungeren voor een gebiedsontwikkeling. Wij werken daarvoor op verschillende schaalniveaus aan integrale toekomstvisies, masterplannen, studies, concrete ontwerpen en adviezen.

  Infrastructuur: Het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van de infrastructuur vraagt steeds meer om een gebiedsgerichte benadering. Of zelfs hoe een project zijn omgeving kan versterken. Oplossingen die vragen om kennis van techniek, inhoud en proces en oog voor alle belangen. Rekening houdend met wet- en regelgeving, milieuaspecten, ruimtelijke ordening, maar ook communicatie met de omgeving.

  Koningsstal Infracare BV, ingenieursbureau voor projecten in de buitenruimte.

  Wij leveren advies en engineering op het gebied van Stedelijke Ontwikkeling en Landschappelijke Vormgeving, civiel- en cultuurtechniek.

  Lees meer

  Website

  http://www.koningsstal.nl

  Contactpersoon

  Bert Koning, directeur